ADMIN LOG IN

KRISTIANSTAD ARENA CUP

8 till 30 Jan
Antal anmälda lag: 298
LADDA NED PROCUP APP:

Välkommen till KRISTIANSTAD ARENA CUP

Kristianstad Arena Cup 2022 kommer på de sätt som krävs att anpassas efter de vid tidpunkten för genomförandet av cupen gällande begränsningsregler till följd av coronapandemin som då finns! Vi uppdaterar löpande här på sidan och genom information till anmälda lag om vad som gäller. Skulle vi, p.g.a. begränsningsregler, tvingas köra cupen med färre lag än vad vi tänkt oss, så kommer man beredas plats i den ordning man anmält sig. De som anmäler tidigast är alltså garanterade att få spela cupen, även om vi skulle tvingas banta antalet lag i varje klass.

I arenacupen spelar vi i fyra sammanhängande hallar med ett aktivitetstorg i mitten. Vi har restaurang, kiosker och grill. Det finns försäljning, tävlingar och gott om plats för medföljande att sitta och titta på matcher. Återigen: Allt detta är det "normala", när det blir dags kan fortfarande vissa restriktioner vara aktuella.

Givetvis har vi ett ledarrum där vi bjuder på fika.

Vi spelar de tre yngsta klasserna med sarg. I klassen födda 2015 spelar vi 15*10 m 3 mot 3 utan målvakt. I klasserna födda 2013 och 2014 spelar vi 20*12 m 3 utespelare plus målvakt. Alla lag får spela fyra matcher.

I klasserna för pojkar födda 2010-2012 skall man välja lätt eller svår nivå. Allt för att spela så jämna och utvecklande matcher som möjligt. I flickornas klasser 2010-2012 är erfarenhetsmässigt antalet lag inte tillräckligt stort för att göra nivåindelningar, så här anmäler man "bara" till rätt åldersklass. Även i dessa klasser spelar alla lag fyra matcher.

I klasserna för de som är födda 2009 och tidigare är det tävling, med tre gruppspelsmatcher som garanti, därefter går de två bäst placerade lagen i varje grupp vidare till slutspel med direktutslagning. För de lag som går hela vägen till final blir det vanligtvis sju matcher att spela under tävlingsdagen.

På menyerna överst återfinns olika alternativ, bl.a. kan ni från dessa menyer anmäla ert lag.

Observera att vi benämner klasserna efter FÖDELSEÅR!

Lördag 8/1 Flickor 05, Pojkar 05 och Pojkar 11 och Flickor 11

Söndag 9/1 Flickor 07 och Pojkar 06

Lördag 15/1 Flickor 06 och Pojkar 07

Söndag 16/1 Flickor 08 och Pojkar 08

Lördag 22/1 Flickor 09 och Pojkar 09

Söndag 23/1 Flickor 10 och Pojkar 10

Lördag 29/1 P/F 13 (mix), P/F 15 (mix)

Söndag 30/1 Flickor 12, Pojkar 12, P/F 14 (mix)

Då ni anmält er kommer inloggningsuppgifter och möjligheten att betala med kreditkort eller faktura. Detta skickas till er på den mailadress ni angivit.

Anmälan är giltig när avgift är betald. Vid avanmälan av anmält lag senare än den 17/12 återbetalar vi inte anmälningsavgiften. Skulle ni avanmäla er tidigare än så, alternativt att coronapandemin utvecklas på sådant sätt att vi blir förbjudna att genomföra cupen (vilket i så fall meddelas så snart ett sådant besked blir nödvändigt att fatta), så kommer anmälningsavgiften minus 200:-/lag att återbetalas. Den summan (200:-/lag) måste vi garantera oss i klubben för de kostnader vi redan i ett uppstarts-skede av cupen åsamkas.

Kristianstad Arena Cup 2022

Följ ditt lag

Här kan du följa dina favoritlag. Samt få ett skräddarsytt spelschema. Kommer att vara tillgänglig så fort lottningen är klar.


@fav-fixture@

Senaste nyheterna

Våra sponsorer

LADDA NED PROCUP APP

Du kan ladda ned ProCup's app för Android eller iPhone. Den är gratis och kan användas för alla ProCup turneringar.

Klicka på någon av ikonerna nedan för mer information och nedladdning.

FÖLJ OSS PÅ FB!

Website powered by Tournament Software

Ladda ned testversion här! © @VER

Ansvarig för innehållet på denna sida är Kristianstad FC, för KRISTIANSTAD ARENA CUP. Om du har några problem eller frågor, kontakta dem via