NYHETER

6 Jan 2023
ProCup har tagit fram en ny generell betalningsfunktion i samarbete med Stripe.
Den största fördelen med denna lösning är att den är internationell, Billmate kunde bara supportera svenska klubbar.
Vi vill kunna erbjuda en och samma betalningsfunktion för alla våra kunder - oavsett land.
Detta är en av orsakerna till att vi väljer att arbeta med en annan leverantör.

Stripe erbjuder fler betalningsmetoder än Billmate. Förutom kort, kan de även erbjuda direktbetalning via bank - samt fakturaköp via Klarna.

Ni kommer med denna nya betalfunktion att få en betydligt bättre support från oss när det gäller vår nya betalningslösning. Ni har ingen direktkontakt med Stripe - vi sköter all service.

On-boarding till den nya betallösningen är väldigt smidig och hanteras av ProCup i samarbete med uppgifter från er.

Läs gärna mer i bifogad PDF.
6 Okt 2021
LANSERING AV DIGITALA GÄSTKORT !

De flesta turneringar, främst övernattningscuper, använder sig av någon form av deltagar identifikation. Det kan vara papperskort, armband, tryckta plastkort eller nyckelhalsband.
Vi tar detta in i 2020-talet när vi nu släpper in DIGITALA GÄSTKORT i vår ProCup-värld

DC är en app som du laddar ner från Appstore eller Google Play och den inkluderar funktionalitet för hantering av bland annat matkuponger, fria bussresor under cupen, inträdesbiljetter osv.
10 Mar 2021
Vi lanserar nu ett nytt skal / ny layout för cupsidorna.
Fokus har lagts på en bättre helhet och att bla får Nyheter en bättre implementering . Vi har också adderat möjligheten att lägga upp rörliga youtube-videos i huvuddelen samt att menyhanteringen visas på ett bättre sätt.

Exempel: KLICKA HÄR
30 Sep 2020
Fler och fler klubbar finner nu lösningar för att kunna köra sina cuper trots rådande situation. Vi har skapat en manual med tre scenario där matchplaneringen går ut på att minimera lag och tid i hall. Titta gärna på förslagen, ProCup garanterar inte att det kan genomföras på alla arenor och i alla sammanhang.
27 Apr 2020
I samarbete med SolidSport lanserar vi nu möjlighet för cuparrangörer att livestreama matcher och samtidigt erbjuda de som inte kan ta sig till idrottsanläggningen att ändå kunna se matcher i direktsändning. Ett klassiskt win-win förhållande eftersom arrangören tjänar en slant och de som sitter hemma kan se liveidrott.

Håll utkik i spelprogrammet efter SolidSport loggan för då är funktionen aktiv.
3 Feb 2020
En del uppdateringar i domarappen samt hantering av set, ex volleyboll och beachhandboll. Se mer i bifogad PDF.
3 Feb 2020
ALL TIME HIGH!
2 nya milstolpar uppnåddes under januari månad och det är vi så klart stolta och glada för att kunna upplysa er om följande:
* 500 klubbar/kunder kör nu ProCup för sin cupadministration
* 21 nya ProCup kunder valde att köpa ProCup under januari månad. Två rekord med internationell prägel som blir svårt att slå framöver...
9 Svenska klubbar
6 Danska klubbar
5 Tyska klubbar
1 Finsk klubb

ProCup-familejn växer så det knakar och vi fortsätter att bygga ut och bygga till vårt cupsystem.
17 Jan 2020
 Arvode kan nu anges med decimaler (anpassning för marknader med Euro)
 Två nya alternativ - per dag eller per minut
 Visning av domarid eller domarnamn i matchprotokoll
 Begränsning för visning av domarens matcher (se mer info längre ned)
26 Nov 2019
Den nya ProCup-appen finns nu att ladda ner i Apple Appstore / Google Play. I appen är en sökfunktion tillgänglig där ni och era besökare söker den aktuella cup som de vill besöka. Med andra ord kan man enkelt skifta mellan olika cuper i appen. Appen kommer att vara kostnadsfri för alla att använda, med det tillägget att det är ProCup partners som syns i den.

Ett annat inslag i appen är att det kommer att finnas notifieringar dvs om en besökare följer ett lag så poppar det upp info i appen när något favoritlag spelat.
Det finns även koppling mot Facebook och kommentarsfält på varje match.

LADDA NER HÄR Google / Android
LADDA NER HÄR Iphone / Appstore

/ProCup teamet
8 Aug 2019
PRESS NYHET - ProCup cupsystem

Vi som arbetar med ProCup har alltid drivits för att våra användare ska ha det bästa verktyget för cup administration. Vi har under åren fått fin respons i Sverige och Danmark men har alltid haft en ambition att flytta ProCup utanför Nordens gränser.

Därför kan vi med stolthet nu meddela att vi har inlett samarbete med tre stora handbollsprofiler: Oscar Carlén, Tobias Karlsson och Patrik Fahlgren kommer via sitt gemensamma bolag framöver arbeta för att etablera ProCup på den tyska marknaden.

Detta samarbete startas i och med Tobias Karlssons avskedsmatch för SG Flensburg nu på lördag den 10 augusti. I samband med avskedsmatchen kommer ProCup att närvara och signera ett samarbetsavtal mellan parterna.

Med detta samarbetsavtal kommer ProCup att ta ett stort steg in på den tyska marknaden. Vi ser med glädje och tillförsikt fram emot en spännande framtid.

För mer information:
Länk till Handbollsförbundet
www.procup.se - www.procup.de
26 Feb 2019
Domarna kan på ett enkelt sätt registrera mål kontinuerligt under matchen. Alla registrerade mål visas automatiskt för besökarna som en LIVE-sändning för matchen.

Ansvarig för turneringen kan även aktivera funktioner för gula kort , utvisningar samt assist. Dessutom om domaren ska ge fairplay betyg efter genomförd match.

Länk till domarna skickas ut via SMS eller email. Domar appen fungerar på alla moderna smartphones. Mer information i PDF-filen här:
7 Feb 2019
Vi har byggt en avvikelserutin som hanterar tre olika typer av avvikelser:
1. Per lag - t.ex. dispenser för överårig spelare
2. Per match - protester eller andra orsaker som förändrar resultatet
3. Konflikter i tabell - inbördes möte som avgjort tabellpositioner m.m

Gemensamt för avvikelserutinerna är att det dels finns samlat på en plats i ProCup Admin
2 Nov 2018
...
Vi lanserar en ny layout på cupsidorna som vi kallar Social. Layouten har mer och större fokus på nyheter och sociala medier och det finns möjligheter att koppla ihop sidan med era Facebook, twitter, instagram och youtube-kanaler.
3 Sep 2018
...
Vi har nu integrerat ProCup med Google Maps och ni kan lägga in olika markörer för t.ex.
• spelplatser
• incheckning och informationskontor
• övernattning (skolor, hotell, vandrarhem)
• stopp för busslinjer
Google Maps är ett utmärkt verktyg för att presentera information geografiskt.

Du hittar mer om funktionen inne i Admin - Design, inställningar.
22 Aug 2018
Varför gör vi denna ändring?
Trenden går mer och mer åt att hemsidor körs i säkert läge. Detta medför att eventuella hackare får svårare att angripa websidorna.
Google har tagit en policy att deras sökmotor kommer att prioritera sajter som körs i säkert läge och om man idag har en egen cupsajt som körs i säkert läge och försöker inbädda ProCup så har detta inte fungerat.
Nu kommer det automatiskt att fungera eftersom ProCup också körs i säkert läge.

Mer information inne i ProCup Admin
16 Maj 2018
25 maj träder nu datalag i kraft inom EU och vi har givetvis tittat på detta ur vårt perspektiv. I PDF:en kan du läsa mer om hur ProCup hanterar GDPR.
9 Maj 2018
Vi kommer att genomföra en större uppdatering av databasen Måndag 14 Maj.
Detta medför att det under c:a 30 minuter kommer inte finnas möjlighet att använda systemet.

Uppdateringen startar Måndag 22.00 och beräknas vara klart 22.30
17 Jan 2018
Idag kan vi med glädje lansera två nya funktioner som är efterfrågade och som förhoppningsvis kan förenkla cupadministrationen i ProCup ytterligare.

* Elitgrupper - Du bestämmer nu själv hur många lag från varje grupp som ska gå vidare, ex kan 4 lag gå vidare till A-slutspel från grupp 1 (elitgrupp) och bara 1 lag gå vidare från resterande grupper.

* Bjud in lag till Er nya cup från fjolårets deltagande lag. En ny funktion ger dig möjlighet att enkelt bjuda in alla lag som deltog i er cup ifjol till den nya cupen.
5 Jan 2018
...
Nu har vi aktiverat målskytte-hantering samt fairplay-hantering i ProCup fullt ut.

Du aktiverar när du skapar spelprogram.
18 Dec 2017
...
Nu kan man välja om laguppställningar per match ska visas i matchinfon för besökare. Man kan även välja om laguppställningen ska vara redigerbar per match. Gäller både på webben och i appen.