Mixed Cupen 2023 [archived]

12 till 14 Maj 2023
Antal anmälda lag: 84

Stort tack för Mixed Cupen 2023

Tack till alla lag som deltog på Mixed Cupen 2023! Tillsammans så skapade vi en härlig handbollsfest med 84 lag som spelade mer än 220 matcher i 7 olika hallar. Det dansades på skolgårdar och utanför hallarna och föräldrar, släkt och vänner fikade. Vi var många som njöt av den ljuvliga vårsolen och värmen... även om det var rejält varmt i vissa hallar.

Tack och varmt välkomna tillbaka nästa år då vi planera Mixed Cupen till 3-4 maj 2024.

NYHETER

19 Apr 23
Meny
Under Mixedcupen kommer vi erbjuda gästkort. dessa beställs i MyTeams för lagen och i samarbetet med Sumulans Catering erbjuder vi följande meny


Fredag kväll:
Köttfärssås med pasta
Vegetarisk/vegansk färssås med pasta 
Lördag lunch:
Köttbullar med mos och gräddsås
Veganska köttbullar med mos o sås

Lördag middag:
Kycklinggryta med ris
Trebönsmasala med ris går att få vegansk

Söndag lunch:
Korvstroganoff med ris
Vegansk strofanoff med ris

Alternativt pastasallad med kyckling

Eller vegetsrisk/vegansk pastasallad

Till måltiderna lingondryck och majs alt morötter

18 Apr 23
Spelprogrammet är nu publicerat
Spelprogrammet för Mixedcupen 2023 är nu publicerat – förberedelserna går vidare som planerat

Vi är glada att meddela att spelprogrammet för Mixedcupen 2023 nu är publicerat och att förberedelserna för turneringen går vidare enligt plan. Mixedcupen äger rum i Sollentuna den 13-14 maj och lockar hela 87 lag i fem klasser, från U11 till U14 och Mixedligan, nästan tillbaka på 2020 års nivå.

För U11 kommer turneringen att spelas utan resultat, med lag som först lottas in i grupper och sedan lottas om för att få jämnare motstånd i nya grupper. För U12-14 kommer gruppspel att följas av B- och A-slutspel. Slutspelen kommer att äga rum under söndagen i respektive hall.

Besökare, spelare och ledare uppmanas att samåka till turneringen då parkeringarna vid hallarna är begränsade och det kommer att vara många aktiva som rör sig mellan hallarna. Medaljer kommer att delas ut till alla deltagande lag i U11 och Mixedligan, medan B- och A-finalerna kommer att belönas med medaljer och utmärkelsen "matchens lirare".

Inträde för åskådare är gratis, och vi påminner om att spelarna spelar, domarna dömer, ledarna coachar och publiken hejar. För den som inte kan närvara i hallen eller vill se matcherna i efterhand kommer Mixedcupen att finnas tillgänglig på Handboll Play mot en liten avgift.

Turneringen letar ständigt efter sponsorer för att göra evenemanget så bra som möjligt. Om du är intresserad av att bidra, kontakta oss på mixedcupen@sollentunahk.se. Följ och dela turneringen på Instagram, Facebook och Twitter, och använd hashtagen #Mixedcupen2023 för att hjälpa alla skapa minnen från denna spännande handbollshelg.

Vi ser fram emot en fantastisk turnering och önskar alla lag, ledare, funktionärer och domare lycka till!
20 Mar 23
Fler lag har anmält sig
Turneringen har kommit igång på ett bra sätt och jag känner mig mer lugn som tävlingsansvarig. Det ser ut som att allt kommer att fungera fint. Snart ska Mixedcups organisationsteam från Sollentuna HK träffas och fördela de olika arbetsuppgifterna mellan klubbens lag. Vi är alla entusiastiska över att skapa en fantastisk upplevelse för alla deltagare.

FACEBOOK

INSTAGRAM

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer