Fortuna FF GRLPWR VinterCup 2021/2022 [archived]

7 Nov 2021 till 27 Mar 2022
Antal anmälda lag: 80

Välkommen till Fortuna FF GRLPWR VinterCup 2021/2022

För att komma till aktuell turnering, klicka här: Fortuna FF GRLPWR VinterCup 2022/2023 [archived]

Fortuna FF GRLPWR VinterCup® 2018/2019 är nu öppen för anmälan!

Fortuna FF GRLPWR® VinterCup är en turnering för flickor som startar under november och pågår under hela vintern och avslutas med finaldagar under tidig vår på Hedens IP i Helsingborg.

Turneringen är sanktionerad av Skånes FF.

Fortuna FF GRLPWR® VinterCup 2018/2019 är öppen för åldersgrupperna F08, F07, F06, F05, F04, F03/F02.

Varmt välkomna att delta i Fortuna FF GRLPWR® VinterCup 2018/2019!

NYHETER

14 Mar 22
Angående sammandrag och slutspel
Cupen närmar sig sitt slut och planering för helgen den 26-27 mars på Hedens IP i Helsingborg är i full gång. Vi räknar med att slutföra spelschemat under veckan, när det är klart så skickas ett välkomstmejl ut med lite bra information. Tack för ert tålamod!
11 Nov 21
Lottning påbörjad
Nu har lottningen påbörjats och några klasser har publicerats under Lottning/Spelprogram. Tider och datum för slutspel respektive sammandrag är fortfarande preliminära, tiderna och dagarna kan komma att justeras.

Tänk på att det är hemmalagets ansvar att boka matchen, domare och plan. Listor med kontaktuppgifter kommer att skickas ut till respektive åldersgrupp. 

Tänk också på att schemat endast ska vara en hjälp för er när ni tillsammans planerar matcherna, se datumen mer som förslag på spelhelg. (cupverktyget kräver att vi anger dag och tid vid schemaläggning) 5 Nov 21
Anmälan är nu stängd
Nu har anmälan stängd och arbetet med att skapa grupper och spelschema har påbörjats. Vi räknar med att ha de flesta grupperna klara under helgen, allra senast i början av nästa vecka. 
Första planerad spelhelg är den 27-28 november men helt beroende på åldersgrupp och antal anmälda lag i respektive grupp. 
Mejl skickas ut till respektive åldersgrupp när lottningen är klar för åldersgruppen. 
31 Okt 21
Anmälningsläget
Hej, 
Nu närmar vi oss stängning av anmälan men låter den vara öppen några dagar till. En sista påminnelse har gått ut och anmälan kommer att stängas den 4/11. 
Efter det lottas grupperna och vi planerar för att första omgången spelas helgen den 27-28 november eller helgen efter beroende på storlek på åldersgruppen. 
4 Okt 21
Anmälningsläget
Hej, 
Kul att så många redan anmält sig till årets upplaga av GRLPWR VinterCup! Anmälan är planerad att stängas i slutet av oktober men vid behov kan vi hålla den öppen några dagar in i november. Vi räknar med att publicera ett spelschema senast andra veckan i november med spelstart mot slutet av november. 
Beroende på storleken på grupperna så kommer vi att lotta enkelmöten eller dubbelmöten men räknar alltid med att det blir 5-6 omgångar under november till mars, vilket blir ca 1-2 matcher i månaden.
Hjälp oss gärna att fylla alla grupper genom att sprida cupen. 
22 Sep 21
Anmälningsläget
Anmälningstrycket i vissa åldersgrupper är mycket starkt. Vi har möjligheten att utöka antal lag per åldersgrupp samtidigt som vi kan minska antalet i åldersgrupper med färre anmälda lag. Var inte oroliga ifall ni tillfälligt hamnar på reservlista, vi kommer att försöka lösa det så att alla som anmäler sig ska få spela cupen. Det är bara att mejla oss vid frågor grlpwr-vintercup@fortunaff.se


30 Juni 21
Fortuna FF GRLPWR® VinterCup 2021/2022
För att ge tjejerna goda möjligheter att hålla igång spelet genom organiserade matcher utomhus under vinterhalvåret har Fortuna FF beslutat att även denna säsong arrangera Fortuna FF GRLPWR® VinterCup för tjejer.

Vi har under åren fått mycket fin respons men är alltid villiga att lyssna in deltagande lags synpunkter och önskemål. Vi har därför återinfört färdighetsgrupperna i alla åldrar (vid för få lag i en grupp kan färdighetsgrupperna slås ihop).

Fortuna FF GRLPWR® VinterCup 2021/2022 kommer att spelas i form av gruppspel under perioden november 2021 – mars 2022. Helgen den 26–27 mars 2022 är det planerat att spela slutspel samt sammandrag för resultatlösa klasser på Hedens IP i Helsingborg.

Varmt välkommna med er anmälan!

FACEBOOK

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer