Hellton Cup 2021

26 till 28 Nov
Antal anmälda lag: 117

Välkommen till Hellton Cup 2021

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till årets upplaga av Hellton Cup 2021

Vi emotser med glädje er anmälan och på menyerna återfinns olika alternativ. Bl.a. kan ni från dessa menyer anmäla ert lag.

Väl mött!!

Med hjärtliga hälsningar

Hellton Cup 2021-kommittén

NYHETER

2 Jul
Semesteruppdatering
Hej alla handbollare!
Läget känns onekligen som det går mot det ljusare, trots Sveriges uttåg ur EM-Fotbollen. Har man dessutom november och Hellton Cup att se fram emot så finns det ju inga som helst moln på himmelen :D 
Ytterligare en klass kommit upp i 12 lag och det är P-14 och eftersom vi vill att så många som möjligt skall få komma och spela hos oss öppnar vi nu upp den till 16 lag. Skynda in och anmäl er ni oxå!!! F-16 och F-13 är nu uppe i 16 anmälda lag och här avvaktar vi dock med att öppna upp för fler lag i detta läge. Man kan såklart anmäla sig ändå och ställa sig på kölista ifall vi ser att möjligheten finns att öka klasserna ytterligare!!
Ha en skön sommar där ute!!
10 Jun
...
Snart sommarlov!!
Hej där ute!!
Snart är det sommarlov men innan ni lägger er på stranden så glöm inte att säkra er plats i Hellton Cup 2021!! Vi är nu uppe i 72 anmälda lag (!) och har redan höjt upp klasserna F-13 och nu även F-16 till 16 lag.
Så skicka in er anmälan redan idag ni oxå för att inte missa helgen 26-28/11 i Karlstad!!!
8 Maj
...
Redan 50 lag!!
På endast två veckor är vi uppe i hela 50 lag som anmält sig till årets cup vilket såklart är oerhört glädjande! F-13 klassen är uppe i 12 anmälda lag så därför har vi redan nu beslutat att höja upp den klassen till 16 lag.

Vi börjar redan se fram emot november och en härlig handbollshelg hos oss i Karlstad!

Väl mött och ta hand om er alla där ute!!

FACEBOOK

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer