Team Sportia Cup 2021

30 Jul till 1 Aug
Antal anmälda lag: 196

NYHETER

2 Jul
Team Sportia Cup 2021 - INSTÄLLD
Vid gårdagens styrelsemöte i YIF FF har frågan om att genomföra Team Sportia Cup 2021 eller inte avhandlats. YIF FF är en idrottsförening som utöver att bidra till idrottsglädje vill vara med och ta samhällsansvar.
Med gällande restriktioner från Svenska Fotbollsförbundet går det inte som ansvarstagande förening att genomföra Team Sportia-cup på ett säkert sätt varför vi fattat beslutet att ställa in.

Förtydligande kring riktlinjer för arrangemang är att vi får vara 900 deltagare/dag, det fixar vi, och max 600st i publik. Med tanke på nästan 200 lag anmälda och när man inte spelar sin match räknas man som publik så blir det omöjligt för oss att hålla dessa riktlinjer under de stora cupdagarna som lördag och söndag.

Det är givetvis med stor sorg vi gör detta då vi av hela vårt fotbollshjärta önskar alla fotbollsbarn och ungdomar att få spela cup igen efter detta pandemiår men något annat ställningstagande är inte möjligt att göra. Vi hoppas givetvis att de är beredda att komma till oss nästa år istället.

Av de 196 lag som anmält sig till årets Team Sportia Cup har några även betalt in anmälningsavgiften. Vi kommer naturligtvis att betala tillbaka pengarna men måste ni höra av er till vår kassör med lagnamn, bank, kontonummer samt summa för att han ska kunna genomföra detta. Maila era uppgifter till niklas.bjorklund@yifff.se

Med hopp om allas förståelse och tillförsikt inför Team Sportia Cup 2022!
6 Jun
Uppdatering kring restriktioner 1 juni

17 Feb
Varför är det en helg tidigare?
Vi är Skånes näst största ungdomscup efter Eskilscupen i Helsingborg. Denna cup spelas vanliga år helgen innan vår dvs första helgen i augusti men i år har de valt att spela den cupen den andra helgen dvs samtidigt som vår. Eftersom inte Team Sportia Cup blivit godkänd av Skåne FF, med tanke på inväntan av Covid19 utvecklingen, har cupen inte publiceras tidigare. Detta gav oss möjligheten att flytta cupen för att undvika krock.

Vi tänker att vår endagscup blir en perfekt start på höstsäsongen! Du tänker kanske vi har bara hunnit träna 1-2 gånger, inga problem lika för alla! Samla ihop gänget och spela  4-7 matcher för att komma igång inför hösten. Kombinera cupdagen med lite teambuildning och häng på stranden som endast ligger 100 m från Sandskogens IP. Varför inte boka stugor eller campingplats som ligger på gångavstånd. Såklart finns olika hotellmöjligheter för er som lag eller familjen att kombinera fotbollen med hemester i en underbar sommarstad med närhet till allt vad Österlen erbjuder.

FACEBOOK

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer