Team Sportia Cup 2021

30 Jul till 1 Aug
Antal anmälda lag: 43

NYHETER

17 Feb
Varför är det en helg tidigare?
Vi är Skånes näst största ungdomscup efter Eskilscupen i Helsingborg. Denna cup spelas vanliga år helgen innan vår dvs första helgen i augusti men i år har de valt att spela den cupen den andra helgen dvs samtidigt som vår. Eftersom inte Team Sportia Cup blivit godkänd av Skåne FF, med tanke på inväntan av Covid19 utvecklingen, har cupen inte publiceras tidigare. Detta gav oss möjligheten att flytta cupen för att undvika krock.

Vi tänker att vår endagscup blir en perfekt start på höstsäsongen! Du tänker kanske vi har bara hunnit träna 1-2 gånger, inga problem lika för alla! Samla ihop gänget och spela  4-7 matcher för att komma igång inför hösten. Kombinera cupdagen med lite teambuildning och häng på stranden som endast ligger 100 m från Sandskogens IP. Varför inte boka stugor eller campingplats som ligger på gångavstånd. Såklart finns olika hotellmöjligheter för er som lag eller familjen att kombinera fotbollen med hemester i en underbar sommarstad med närhet till allt vad Österlen erbjuder.
9 Feb

Ystads fina idrottsplats med fem gräsplaner och en konstgräsplan i direkt anslutning till vackra sandskogen & härligt kritvita stränder bjuder till spel under tre dagar 30/7-1/8

• Kiosk & grillplats & aktiviteter på området.

• Hamburgare, korv, sallader, frallor & dryck till försäljning.

Med hjärtliga hälsningar

Team Sportia Cup 2021-kommittén

2 Feb
Cupsidan online
Nu är cupsidan online.
Välkomna!

FACEBOOK

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer