Aprilcupen 2021

11 till 18 Apr
Antal anmälda lag: 16

NYHETER

12 Jan
Beslut om inställd cup 2021
Anderstorps SK har tagit beslutet i går 11 jan att det blir tyvärr ingen aprilcup 2021. Det viktigaste är att vara rädda om varandra och tillsammans komma ut på andra sidan av denna hemska pandemi.

Vänligen,

Aprilcupen
19 Okt
Intresseanmälan - information
När vi öppnar anmälan så kommer detta vara en intresseanmälan. Vi kommer inte vilja att ni betalar in några avgifter. Detta för att minska administrationen vid ev inställt arrangemang.

Intresseanmäl era lag och när vi närmar oss våren så kommer vi utvärdera (i god tid) om det är möjligt att arrangera cup säkert. Då kommer vi skicka ut en uppmaning om inbetalning som då när ni betalat säkrar er plats i cupen. (ni har er turordning så som ni är anmälda).

Lycka till i hösten och vinterns handboll och va rädda om er så hoppas vi att vi ses till våren!

//Aprilcupen
19 Okt
Aprilcupen 2021 planeras över två helger!
Aprilcupen 2021 tänker vi lägga över två helger för att kunna planera den så säkert som möjligt. Detta gör att vi planerar för minihandboll den 11 april och helgen efter U10-12 den 17-18 april. Ja, ni läste rätt, vi tar med oss tolvåringarna som inte fick någon avslutning på sin Aprilcup.

På detta sätt får vi även tillgång till fler hallar och hoppas på att detta ger oss större möjligheter att genomföra Aprilcupen 2021, det är iaf planen!

Vi hoppas ni tror på upplägget och gör en intresseanmälan för just er klubb!

Välkomna!
19 Okt
Cupsidan online
Nu är cupsidan online.
Välkomna!

FACEBOOK

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer