Fotbollcup Finspång 2021

2 till 4 Jul

NYHETER

31 Maj
Fotbollcup Finspång 2021 inställd!

På grund av rådande omständigheter och osäkerheten kring Covid-19-pandemin har vi tvingats fatta det tråkiga men oundvikliga beslutet att ställa in Fotbollcup Finspång för andra året i rad.
 

Vi har noga kontrollerat med styrande organ och övervägt flera olika scenarion att genomföra cupen trots rådande pandemi och restriktioner men inser att det inte är görbart då vi inte kan garantera säkerhet eller helt förhindra en eventuell smittspridning hos våra deltagare som ett resultat av vårt arrangemang. Det är en risk vi inte kan ta. I och med att senaste information om lättnader från 1 juni kom i förra veckan från Folkhälsomyndigheten och från SvFF idag så räknar vi inte heller med nån ytterligare information dom närmaste dagarna.
 

Nu kommer vi inom kort påbörja vårt arbete med att planera och förbereda för Fotbollcup Finspång 2022. Hjärtligt välkomna åter!

15 Maj
Förlängd anmälningstid!

Vi förlänger anmälningstiden till 22/5.

Beslut om ifall cupen kan genomföras tas 31/5. I samband med att vi förlänger anmälningstiden sätter vi ett tak på 6 lag i de klasser som har resultaträkning. Det innebär att lag 7 som anmäler sig hamnar på reservlista. Om även ett 8:e lag anmäler sig så höjer vi taket till 8 lag.

15 Sep
Cupsidan online
Nu är cupsidan online.
Välkomna!

FACEBOOK

INSTAGRAM

FUNKTIONER

Följ ditt lag

Våra sponsorer