Aranäs Open 2021

29 till 30 Maj

Välkommen till Aranäs Open 2021

För att komma till aktuell turnering, klicka här: Aranäs Open 2022

Välkommen till Aranäs Open 2019.

Två dagars handbollsfest 25-26 maj.

Aranäs Open är en perfekt avslutning på säsongen eller varför inte som en uppstart inför försäsongsträningen. Här spelar ni handboll från soluppgång till solnedgång på 45 gröna gräsplaner och 6 st grymma konstgräsplaner.

Det är inget ödsligt fält som ni och de andra 320 lagen spelar på. Räkna med glada tillrop från 20 000 spelare och åskådare.

Vi har två centercourts med läktare. En perfekt inramning för avgörande matcher. Dessutom är det promenadavstånd till boende och en massa roliga aktiviteter.

Efter ”Avenyn” som går genom området stillar ni hungern och törsten, här har vi samlat alla serveringar. I Team Sportias sportshop handlar ni skor, bollar,träningskläder och cuptröjor till riktigt bra priser.

Varmt välkommen med er anmälan till Sveriges trivsammaste handbollsturnering på gräs.

NYHETER

31 Mar
...
Aranäs Open 2021 ställs in!

Smittspridningen i Sverige och risken för en tredje våg gör att vi måste komma med det oerhört tråkiga beskedet att vi pga. rådande omständigheter inte finner någon annan utväg än att ställa in Aranäs Open 2021.


I år skulle ha varit den 24:e upplagan av populära ungdomsturneringen Aranäs Open på de stora gröna fälten i Kungsbacka. Men precis som i fjol så har vi det oerhört tråkiga beskedet att ställa in.

HK Aranäs har haft kontinuerliga samtal med kommunen om genomförande. Vi har även tittat på alternativa lösningar gällande Aranäs Opens upplägg, samtidigt som vi känner att vi har ett stort ansvar för att inte sprida smittan.

Oavsett hur tråkigt det än må vara så är säkerheten för våra deltagare och alla som arbetar runt om och med Aranäs Open det absolut viktigaste. Vi får ta sikte på 2022 och hoppas att läget stabiliseras under vår och sommar och att vi ses framöver istället.
 

Full återbetalning/flytt av anmälningsavgift till 2022 kommer att erbjudas, detta kommer i ett separat utskick till alla anmälda lag inom kort.
 

Ta hand om er!

25 Aug
Cupsidan online
Nu är cupsidan online.
Välkomna!

FACEBOOK

INSTAGRAM

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer