Deli Italia Höstcup 2020

17 till 25 Okt

NYHETER

26 Okt
Deli Italia Höstcup avslutad!
Efter ytterligare en härlig fotbollshelg så var årets cup avslutad. Det har varit två härliga helger på ett fullsatt Stuvsta IP med både bra, underhållande fotboll, men framförallt med bra stämning och renhårigt spel.

Då sista helgen avslutade med pojkar och flickor födda 2007, vill vi framförallt gratulera Viggbyholms tjejer och Hammarby's killar som vann respektive A-final. Men då det var många och jämna matcher, så tror vi att alla killar och tjejer i deltagande lag är vinnare då vi hoppas och tror att turneringen bidrar i spelarnas fortsatta fotbollsutbildning.

Nu hoppas vi naturligtvis att vi får se alla lagen framöver och självklart i någon av Stuvsta IF's egna turneringar. Närmast är vår inomhuscup Stuvsta Indoor som går av stapeln efter nyår. Mer information hittar ni på www.stuvstaindoor.se
19 Okt
Första helgen genomförd!
Då var första helgen av Deli Italia Höstcup genomförd. 65 lag gjorde cupen till ett härligt arrangemang i det vackra, men aningen kylslagna vädret på Stuvsta IP.
Vi upplevde och såg många bra och jämna fotbollsmatcher med fantastisk stämning. Så vi vill rikta ett stort tack till alla deltagande lag, spelare, tränare och publik som kom och gästade Stuvsta IP och vi hoppas att vi får se er inom snar framtid igen.

Och för er som inte tröttnat på fotboll, ni är välkomna och titta på när lagen inom F-07 och P-07 drabbas samman till helgen under andra hälften av cupen.. 

Robert Axén
Cupgeneral Stuvsta IF28 Maj
Cupsidan online
Nu är cupsidan online.
Välkomna!

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer