Rimbo Cup Ungdom

19 till 20 Jun
Antal anmälda lag: 55

Välkommen till Rimbo Cup Ungdom

För att komma till aktuell turnering, klicka här: Rimbo Cup Ungdom

Vi hälsar er varmt välkomna till årets upplaga av Rimbo Cup Ungdom

Nu är anmälan öppen till den 34:e upplagan av Rimbo Cup. Detta år spelas cupen för pojkar och flickor 10-12 år.

I menyn hittar ni information om cupen och anläggningen samt fliken för anmälan av lag.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till vårt kansli.

Med vänliga hälsningar

NYHETER

21 Maj
Inställd Rimbo Cup Ungdom 2021
Tyvärr har vi blivit tvungna att ta det tråkiga men kanske inte helt oväntade beslutet om att ställa in årets upplaga av Rimbo Cup Ungdom. Trots de lättade restriktionerna som införs den 1 juni har vi efter dialog med Upplands FF och interna diskussioner kommit fram till att cupen skulle samla för mycket människor på en begränsad yta vilket inte går i linje med de rådande restriktionerna. Vi är naturligtvis väldigt ledsna att inte kunna genomföra någon cup i år heller men när vi nu ser ljuset i tunneln så är det med stora förhoppningar vi laddar om inför Rimbo Cup Ungdom 2022 som spelas 17 – 19 juni.

 
Rimbo IF Fotboll
cup@rimboif.com
18 Maj
Uppdatering kring Rimbo Cup 2021
I förra veckan meddelade regering och Folkhälsomyndigheten att det från den 1 juni blir lättnader för idrotten. Detta innebär bland annat att mindre cuper utomhus tillåts för barn och ungdomar. Vad som menas med mindre cuper är dock inte preciserat och ett förtydligande från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet kommer att ges.

 
Detta gäller från den 1 juni


  • Tävling och match samt mindre cuper utomhus och inomhus tillåts för barn och ungdomar.

  • Sommarläger och kollo tillåts för barn och ungdomar.

  • Tävling och match i mindre skala tillåts för vuxna utomhus.

  • Tävling för idrotter på väg, vatten och i skog tillåts för 150 personer.

  • 500 personer tillåts för publik med anvisad plats utomhus.

  • 100 personer tillåts för publik utan anvisad plats utomhus.

  • 8 personer tillåts fortsatt för publik utan anvisad plats inomhus.

  • 50 personer tillåts för publik med anvisad plats inomhus.


Samtidigt gäller fortfarande att alla ska ta hänsyn till allmänna råd och rekommendationer om att till exempel hålla avstånd. Förtydligande kring de olika punkterna (eventuella övernattningar, ålder för barn och ungdomar, vad som menas med mindre skala med mera) kommer att ges när Folkhälsomyndigheten gått ut med detta.

 
 
Med anledning av detta så avvaktar vi med ett besked kring hur vida det blir någon cup eller inte i år. Vi har tidigare meddelat att vi senast den 20 maj skulle komma med ett besked men vi hoppas att ni har förståelse för att vi väljer att skjuta på beslutet tills vi fått detta förtydligande och med säkerhet vet vilka förutsättningar som kommer gälla. Så snart vi har ett besked att lämna kommer vi delge er detta.

 
Riksidrottsförbundet - Lättnader för idrotten från 1 juni
23 Apr
Vi avvakta fortsatt
Med anledning av det besked som kom igår där de nu gällande restriktioner på grund av pandemin förlängs till 17 maj så väljer vi att avvakta med att gå ut med vidare information kring det nya upplägget som informerades om i förra veckan. Tyvärr innebär restriktionerna att det fortsatt inte är tillåtet att spela matcher vilket gör att det, så som läget är just nu, inte går att genomföra någon cup överhuvudtaget. Men vi har inte gett upp hoppet än och kommer därför att avvakta innan vi tar ett definitivt beslut eller går ut med mer information. 

 
Vi hoppas att ni har förståelse för vårt agerande i denna situation, självklart vill vi genomföra cupen om så är möjligt men vi kommer inte att göra det om det medför en risk för smittspridningen. 

 
Slutgiltigt besked kommer lämnas senast den 20 maj. 

 
 
Riksidrottsförundet - Förlängda restriktioner och uppmaning att orka hela upploppet.

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer