Rosvalla Nyköping Cup 2020

10 till 25 Okt
Antal anmälda lag: 79

NYHETER

24 Okt
...
Spelet igång den sista cuphelgen
Att längtan efter att få spela cup varit stor är verkligen påtagligt under Rosvalla Nyköping Cup 2020. Efter en rad inställda ungdomscuper under sommaren kan äntligen lagen samlas för att spela fotboll. Som en perfekt avslutning på säsongen.


Hela fotbollsfamiljen har verkligen satts på svåra prov denna säsong. Som arrangörer beundrar vi det tålamod och den disciplin som spelare, ledare och publik uppvisar på en anläggning som under mer normala förutsättningar är ett böljande och färgsprakande hav av idrottande ungdomar.

Vi passar på att tacka alla inblandade föreningar som tillsammans bidrar till att bollarna nu är i rullning på tre konstgräsplaner!
15 Okt
Information med anledning av Corona Covid-19
Här kan ni läsa om våra restriktioner för de deltagande lagen i 2020 års turnering!
(Klicka på fliken turneringsinfo och sedan covid-19 om inte nedanstående länk fungerar i er webbläsare)

Covid-19


1 Okt
Publikfritt arrangemang!
Rosvalla Nyköping Cup är ett publikfritt arrangemang. Med det menas att inga medföljande föräldrar, syskon eller andra supportrar kommer att släppas in på arenaområdet. Vi följer de rekommendationer som gäller kring Covid-19 och därför kommer spelområdet vara stängt för allmänhet och endast spelare och ledare med representationskläder för sin klubb kommer släppas in. 
Vi ber ER verkligen respektera dessa regler så att barnen/ungdomarna kan få spela en trevlig turnering tillsammans. 


FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer