Gurra Beach 2020

NYHETER

17 Apr 20
Gurra Beach 2020 inställd
Hej,

Tyvärr måste vi meddela att liksom de flesta andra handbollscuper under april och maj 2020 så måste vi ställa in årets upplaga av Gurra Beach. Det känns tråkigt att cupens andra upplaga inte blir av, men vi vet att alla spelare och ledare förstår att vi tillsammans måste respektera riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Handbollförbundet.

Vi kommer att betala tillbaka alla anmälningsavgifter som betalats in, ta kontakt med vår kassör Pia på kassor@gustavsberghandboll.nu om du inte hört något.

Ta gärna kontakt med våra Gurra-lag angående möjligheten att träffa dem för träningsmatcher längre fram i sommar. Beachplanerna kommer att finnas på plats i Hemmesta vid Värmdövallen från maj månad och när samhällsutvecklingen medger så kommer vi att använda dem - motståndare är välkomna! Mer info om våra lag finns på www.gustavsberghandboll.nu


Vi jobbar nu för att Gurra Beach 2021 skall bli en succé och hoppas att vi ses då!


/ Styrelsen för Gustavsbergs IF HK samt arbetsgruppen för Gurra Beach
18 Feb 20
Välkomna till Gurra Beach 2020!
Den första beach-cupen i Stockholmsområdet är tillbaka!

Under Kristi Himmelsfärd-helgen, Torsdag 21 maj till Söndag 24 maj, spelar vi den andra upplagan av Gurra Beach. Detta år flyttar vi cupen närmare havet, till Ingarö sportfält och de nya permanenta beachplanerna där. Vi satsar också på att utveckla utbudet av mat, dryck och andra aktiviteter ännu mer jämfört med premiäråret!

Vi spelar beachhandboll med samma regler som i Åhus Beach, 3 spelare plus målvakt/västspelare på plan samtidigt. (F16-klassen har även en klass med de internationella beachreglerna - "riktig" beach).

Varje klass spelar gruppspel och därefter A- och B-slutspel med utslagningsmatcher. OBS, begränsat antal platser och max 2 lag per klubb/klass (åtminstone inledningsvis).

Speltid 2 x 10 minuter. Cupen spelas mellan kl 9 och 20 varje dag.


Åldersklasser:
Torsdag 21 maj: F12 och F18
Fredag 22 maj: F10 och F16
Lördag 23 maj: F14 och P14
Söndag 24 maj: F13 och F16 (Internationell klass)

Anmälningsavgift: 800 kr/lag, betalas till bankgiro 5341-8752 efter bekräftad anmälan.


Anmälan sker senast 22 mars till kontaktperson Franco Shamson, franco@gustavsberghandboll.nu och 070 570 26 83 eller via anmälningsfunktionen här på ProCup-sidan.VARMT VÄLKOMNA TILL GURRA BEACH 2020!

FUNKTIONER

Följ ditt lag

Våra sponsorer