Hellton Cup 2020

27 till 29 Nov

NYHETER

23 Okt
Uppdatering 2020-10-23
Hej alla,

vi får många frågor just nu gällande publik vilket är förståligt och följande gäller:
- I skrivande stund så är det dock SHFs skrivelse daterad 2020-07-07 (se länk nedan) som  gäller och i den så är det INGEN PUBLIK som tillåts. Alltså inga chaufförer eller liknade på läktaren som i t ex U-SM eller seriespel. Vi vill att ni läser igenom SHFs riktlinjer innan er avfärd till oss.

- Om det ändras så är det dock inte heller troligt att vi kommer att tillåta publik då de platser som ev kan tillåtas kommer att tas upp av de lagen som inte spelar.

Vi återkommer såklart om detta om och när vi har några andra besked men som sagt just nu är det detta som gäller.

https://www.svenskhandboll.se/globalassets/svenska-handbollforbundet-handboll/dokument/corona-turneringar.pdf
15 Sep
Uppdatering 2020-09-15

Då kommer ytterligare en uppdatering gällande Hellton Cup. Vi har nu tagit ett slutgiltigt beslut att efter de förutsättningar som råder just nu kan vi genomföra cupen vilket vi såklart tycker är glädjande.


Dock så sker det med vissa förändringar och den största är att vi INTE kommer kunna erbjuda hårdförläggning som alternativ i år. Det gör att vi enbart hänvisar till vårt gästkort med Hotell som alternativ. Vi förstår att detta kommer påverka vissa lags beslut att delta i vår cup och det har vi naturligtvis respekt för. Det gör även att om man väljer att dra sig ur Hellton Cup innan 1/10 så kommer vi återbetala anmälningsavgiften. Drar man sig ur efter detta datum kommer den INTE att återbetalas. Vi kommer heller inte att utöka antalet lag i klasserna som vi gjort tidigare år utan 12 lag per åldersklass är maxtaket i år. Den ovan nämnda förändringen med att vi enbart erbjuder hotell som boende kan som sagt göra att vissa lag väljer att dra sig ur, så de lag som står på reservlistan kommer få ytterligare en veckas tidsfrist, alltså till den 8/10, att välja om man önskar delta. Detta för att kunna fylla de eventuella vakanser som uppstår.Frågan om publik är ju konstant levande då vi inte vet vilket beslut som kommer gälla när cupen går av stapeln. Vi jobbar hur som helst med en plan både för om vi får vara 50 st på läktaren eller om vi får vara 500 st men detta återkommer vi med längre fram samt om FHM eller SHF kommer med uppdaterade regleringar som påverkar oss.


Med vänlig hälsning

Helltoncup ledningen


14 Aug
Covid-19 uppdatering
Hej!!

Här kommer en liten uppdatering med anledning av det läge runt Covid-19 som vi befinner oss i. 
Vi håller på och arbetar för fullt med planering och resonemang hur man skall genomföra cupen utifrån de förutsättningar som är givna av FHM och vår avsikt idag är att genomföra cupen som planerat. Vi följer såklart utvecklingen noga och kikar även på hur andra cuper/turneringar i både handboll och andra idrotter gör och kunna ta in idéer från dessa.

En konsekvens som vi redan nu tyvärr sett är att vi inte kommer att kunna inkludera den cup T-shirt i gästkorten som var tänkt från början. Vi beklagar naturligtvis detta men det kommer att ges möjlighet att köpa denna direkt från Stadium via deras hemsida istället. Mer info gällande detta kommer lite längre fram.

Vi återkommer så fort vi har ngn ytterligare information eller fått nya förutsättningar av FHM att anpassa oss efter.

MVH
Helltoncup ledningen
1 Jul
Sommaruppdatering!!
En liten uppdatering i Sommarsverige gällande Hellton Cup!! Vi är nu uppe i 75 anmälda lag och vissa klasser börjar bli fulla redan!! Gå in och anmäl er till turneringen Ni med!!  
Och glöm inte att vid ev inställd turnering pga Covid-19 betalas anmälningsavgiften tillbaka till fullo!!
Vi ses i november :D 
12 Feb
Cupsidan online
Nu är cupsidan online.
Välkomna!

FACEBOOK

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer