Torslanda Futsal Cup 2020 Inställt pga Covid-19

NYHETER

6 Okt
Torslanda Futsal Cup 2020 ställs in pga Covid-19

För att komma till Torslanda Futsal Cups hemsida vänligen besök torslandafutsalcup.se

Torslanda Futsal Cup 2020 ställs in på grund av Covid-19. Med de riskfaktorer för smittspridning som finns i att genomföra ett inomhusarrangemang i den här storleken är vår bedömning att vi inte kan genomföra turneringen.
Vi tycker det är extremt tråkigt att behöva ställa in turneringen, för första gången sedan starten 1985, men allt fokus ligger på att begränsa smittspridningen.Vi beklagar detta och är ledsna att inte kunna välkomna er till oss under höstlovet, men hoppas ni har förståelse för beslutet och den speciella situation som vi alla befinner oss i just nu.


För alla de lag som anmält sig till årets turnering finns möjligheten att flytta över sin anmälan till turneringen 2021 och säkra sin plats redan nu, eller om man vill få tillbaka anmälningsavgiften. Vi skickar ut separat mejl till alla anmälda lag med information hur man ska göra för att meddela vilket av alternativen man föredrar. 

______________________________________________________________________________

Det känns tomt och nästan lite overkligt att man inte ska spendera dagarna i Torslandahallen under höstlovet i år. Det har alltid varit något speciellt med denna veckan med mycket olika känslor under samma tak, som återupplevs år efter år. En känsla som inte går att beskriva utan som måste upplevas på plats.


Att inte få se glädjen hos alla barn och ungdomar under veckan, där det inte bara handlar om futsal, utan även att träffa nya som gamla kompisar och sitta på läktaren tillsammans för att heja fram de lag som spelar just då, är väldigt tråkigt. Torslanda Futsal Cup har sedan starten 1985 varit en mötesplats för många generationer både på och utanför planen. Det tar emot att behöva ställa in turneringen, men allas välmående och vårt ansvar att begränsa smittspridningen är det som är viktigast!


Vi vill passa på att tacka er för att ni har förståelse för beslutet och längtar redan till nästa år för att få träffa er igen!


Patrik Falk
TurneringsledareFUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer