SvenskFast SummerCamp 2020

10 till 13 Jun
Antal anmälda: 100

NYHETER

9 Jun
Anmäln är nu stängd!
Nu är anmälan till årets upplaga av SummerCamp 2020 STÄNGD.
Vi är 100 st ungdom som kommer att få 3 st förhoppningsfulla roliga dagar.

Och vi kommer att förhålla oss till folkhälsomyndighetens gällande rekommendationer.

Hjärtligt välkomna alla anmälda.

/SummerCamp delegationen.

25 Feb
SvenskFast SummerCamp 2020
SummerCamp är ett dagläger på underbara Örby Idrottsplats för våra unga spelare att få umgås, spela fotboll och hitta på annat roligt tillsammans. Daglägret börjar 09.00 och avslutas 14.30.

Fortuna FF följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer för att kunna bedriva denna uppskattade Summercamp.
SummerCampen kommer tyvärr ha begränsat antal platser men vi kommer att flytta över inom grupperna så att så många som möjligt ska få chansen att vara med.

Preliminärt schema (en av träningsdagarna kommer att tränas av HIF-spelare och ledare)
Onsdag den 10 juni
Vi lär känna varandra och övar på individuella färdigheter

Torsdagen den 11 juni
Vi fokuserar på spelövningar och spel

Fredagen den 12 juni
Vi fokuserar på spelövningar och spel

Lördagen den 13 juni - Inställt
Vi träffas på Rydebäcks IP och tar del av klubbens kuligheter tillsammans med Svensk Fastighets Förmedling på barnens aktivitetsdag!

Under rådande omständigheter med anledning av Covid-19 måste vi tyvärr meddela att Familjedagen som var inplanerad den 13:e juni tyvärr inte kommer kunna genomföras. Efter succén förra året var detta något vi såg väldigt mycket fram emot. Vi fick höra från väldigt många att det var en oerhört uppskattad aktivitet, inte bara för att det var kul och trevligt på plats, utan också för det goda syftet att stötta Barncancerfonden. Men vi får helt enkelt planera för en repris under 2021 istället.
 
Om ni vill komma i kontakt med oss gällande frågor och funderingar kring bostadsmarknaden så finns vi där för er. Både gällande värderingar eller om man har säljfunderingar.
 
-    Om du vill få ett hum om vad din bostad är värd kan du använda vår gratistjänst Mellan tummen och pekfingret. Självklart finns våra mäklare      även här för att göra en mänsklig och mer exakt värdering – fysiskt eller digitalt. Boka din värdering här.
-    Med Bostadsvärdet kan du dessutom prenumerera på en kostnadsfri värdering varje månad och följa prisutvecklingen av din bostad.
-    När du säljer med oss så kan du även följa utveckling live. Utöver breda spekulantregister så använder vi oss  nämligen av senaste digitala och sociala annonseringsverktyg som engagerar de troligaste köparna av din bostad och exponerar den i de populäraste kanalerna. Följ kampanjen direkt från soffan.

Missa inte heller det fina erbjudandet just nu för er Fortuna FF - medlemmar som fokuserar på er trygghet med kraftigt rabatterat pris på tjänsten Varudeklarerat.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling!


FACEBOOK

FUNKTIONER

Våra sponsorer