Vikingaspelen 2020

12 till 20 Sep

NYHETER

23 Jun
Klassen för F08 är stängd
Vi har idag stängt den fjärde klassen i Vikingaspelen (för flickor födda 2008) då denna är full. Det går fortfarande utmärkt att anmäla lag - men i dagsläget kan vi inte garantera spel för dessa. Dessa lag hamnar i kö och tas in om vi har möjlighet att utöka klassen, eller om något lag drar sig ur. Att vi lyckas utöka klasser är inte helt ovanligt, men det är ingen garanti då detta har att göra med halltillgänglighet och hur många lag som anmäls i övriga klasser som spelas samma dag.
Vid frågor kontakta Jonas Schultz på vikingaspelen@lvhk.se.
23 Jun
Klassen för F06 är stängd
Vi har idag stängt den tredje klassen i Vikingaspelen (för flickor födda 2006) då denna är full. Det går fortfarande utmärkt att anmäla lag - men i dagsläget kan vi inte garantera spel för dessa. Dessa lag hamnar i kö och tas in om vi har möjlighet att utöka klassen, eller om något lag drar sig ur. Att vi lyckas utöka klasser är inte helt ovanligt, men det är ingen garanti då detta har att göra med halltillgänglighet och hur många lag som anmäls i övriga klasser som spelas samma dag.
Vid frågor kontakta Jonas Schultz på vikingaspelen@lvhk.se
22 Jun
Klassen för P07 är stängd
Vi har idag stängt den andra klassen i Vikingaspelen (för pojkar födda 2006) då denna är full. Det går fortfarande utmärkt att anmäla lag - men i dagsläget kan vi inte garantera spel för dessa. Dessa lag hamnar i kö och tas in om vi har möjlighet att utöka klassen, eller om något lag drar sig ur. Att vi lyckas utöka klasser är inte helt ovanligt, men det är ingen garanti då detta har att göra med halltillgänglighet och hur många lag som anmäls i övriga klasser som spelas samma dag.
Vid frågor kontakta Jonas Schultz på vikingaspelen@lvhk.se.

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer