Aprilcupen 2020

4 till 5 Apr
Antal anmälda lag: 93

Välkommen till Aprilcupen 2020

För att komma till aktuell turnering, klicka här: Aprilcupen 2021

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till årets upplaga av Aprilcupen 2020

Vi har öppet i de flesta åldergrupper och emotser med glädje er anmälan.

På menyerna återfinns olika alternativ. Bl.a. kan ni från dessa menyer anmäla ert lag.

Med hjärtliga hälsningar

Aprilcupen 2020-kommittén

NYHETER

15 Mar
”Aprilcupen 4-5 april 2020 ställs in

 Idag söndagen den 15 mars har Anderstorps SKs styrelse, kansli och ansvariga för cupen enhälligt beslutat att ställa in årets upplaga av Aprilcupen.
 Bakgrunden till beslutet är den rådande situation som vi befinner oss i gällande coronaviruset (covid-19). Allas hälsa är den absolut viktigaste faktorn för beslutet. Inbetalda lagavgifter kommer att återbetalas till klubbarna.
12 Mar
Uppdatering ang Corona 12 mars 17.00
Sanktionerade ungdomsturneringar
Svenska Handbollförbundet kommer att starta en dialog under kommande vecka med, i första läget, arrangörer av sanktionerade ungdomsturneringar som är planerade i mars/april.

Vi avvaktar vad de har att säga...

Aprilcupen
11 Mar
Information angående Covid-19
Detta är en extraordinär händelse i världen och det framkallar oro och många frågeställningar som det inte är så lätt för vare sig myndigheter eller för oss som turneringsarrangör att svara på. Vi följer naturligtvis de allmänna riktlinjer som ges från både MSB och Folkhälsomyndigheten.

Aprilcupen kan i nuläget inte göra annat än planera för ett genomförande av turneringen. Det finns i dagsläget inga restriktioner från myndigheter att begränsa eller avstå från större folksamlingar – varken lokalt eller nationellt. (Vi är 93 lag på 2 dagar och 3 arenor.)


Vad kan man som förening/lag tänka på innan man kommer till Aprilcupen?

1. Spelare/ledare/föräldrar som varit i områden där UD avråder från resor under mars månad bör avstå från att komma till Anderstorp om de inte är friskförklarade.

2. Träna spelarna, på hemmaplan, i vad som innefattar god handhygien.

3. Spelare som är ”halvkrassliga” bör stanna hemma.

4. Uppdaterad information: Folkhälsomyndigheten uppmanar personer som känner någon form av förkylningssymptom att inte besöka platser där mycket folk samlas.
Svenska Handbollförbundet ger kommentarer och råd på denna länk.

Tills vidare gäller de vanliga avbokningsreglerna. Eftersom situationen är så exceptionell och unik har vår ledning i nuläget inte tagit ställning till vad som kommer att gälla om situationen förändras.

Vi håller tummarna för att kulmen snart är nådd och att myndigheterna fortsätter med provtagning och smittspårning i oförminskad aktivitet.

Vi kommer löpande att informera er om läget runt Aprilcupen och hoppas så klart att cupen ska bli av!

//Aprilcupen


FACEBOOK

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer