Fotbollcup Finspång 2020

26 till 28 Jun

Välkommen till Fotbollcup Finspång 2020

För att komma till aktuell turnering, klicka här: Fotbollcup Finspång 2021

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till 2020 års upplaga av Fotbollcup Finspång

Vi har öppet i alla åldergrupper och emotser med glädje er anmälan.

På menyerna överst, återfinns olika alternativ. Bl.a. kan ni från dessa menyer anmäla ert lag.

Med hjärtliga hälsningar

FotbollCup Finspång 2020-kommittén

NYHETER

1 Jun
Cupen inställd!
Det är med tunga hjärtan cupledningen vid dagens möte tvingats konstatera att det under rådande omständigheter med diverse restriktioner pga Coronaviruset är praktiskt omöjligt för oss att genomföra årets cup. Vi tvingas därför ta beslutet att efter 25 års cupglädje i Finspång ställa in årets cup.

 

Samtliga inbetalda anmälningsavgifter kommer att återbetalas. Mer info om detta direkt till anmälda lag.

 

Detta beslut tillsammans med det faktum att vi i år sett ett ökat intresse för vår cup gör oss än mer taggade för revansch till 2021. Hoppas ni alla känner samma sak och vill hänga med på vår fortsatta cupresa!

 

Slutligen vill vi ändå trots utebliven cup och gällande Coronarestriktioner önska alla inblandade en härlig svensk sommar! Sköt om er!
3 Maj
Uppdatering ang Coronaviruset

Med tanke på det osäkra läget gällande Coronaviruset och hur situationen kommer att se ut när det är dags för cupen helgen efter midsommar så har vi bestämt att förlänga anmälningstiden till fredag 15 maj. Detta för att ge så många lag som möjligt chansen att trots allt få spela cup i sommar.

 

Vi ger inte upp än utan fortsätter planeringen och är helt inställda på att genomföra cupen. Naturligtvis följer vi Svenska Fotbollförbundets, Folkhälsomyndighetens och övriga myndigheters råd och riktlinjer.

 

Slutligt besked om vi kan genomföra årets cup kommer senast 1 juni!

25 Mar
Angående Coronaviruset
Vi är helt inställda på att genomföra årets cup som planerat!  Naturligtvis följer vi Svenska Fotbollförbundets, Folkhälsomyndighetens och övriga myndigheters råd och riktlinjer men för tillfället kör vi på med planeringen för en cup som genom åren varit väldigt omtyckt. I händelse av att vi blir tvungna att ställa in så betalas givetvis alla avgifter tillbaka.
Varmt välkomna! ⚽️⚽️⚽️
FACEBOOK

INSTAGRAM

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer