VÄSTERORTSCUPEN 2020

25 till 26 Apr

NYHETER

10 Feb
Publicering av anmälda lag
Idag har vi börjat publicera anmälda lag. Ni hittar dem under fliken "Anmälda lag"" högst upp på sidan. 
Spelklara lag (grönmarkerade) publiceras i grupper om fyra. Vi ber er observera att de lag vilka är spelklara har anmält sig via länken och betalat in anmälningsavgift. De lag som ligger på reservlistan är grönmarkerade men med ett rött utropstecken efter sitt lagnamn. De lag som är anmälda men som inte betalat anmälningsavgiften är rödmarkerade.
Minimum antal lag för att en klass ska bli spelklar är åtta lag, alltså två stycken grupper om fyra lag.  Vi kommer att fortsätta att publicera spelklara lag i grupper om fyra i den ordning de fylls på. I barnklasserna (U9, U10, U11) är vi inte lika strikta att ha fyralags grupper och fyller på utifrån efterfrågan och tillgång till halltider. Vi rekommenderar starkt er som inte betalt anmälningsavgiften ännu att göra det snarast då det är detta datum som gäller som slutgiltigt anmälningsdatum. Vi får in många anmälningar varje dag nu och det rasslar fort iväg. 


/ Cupledningen
4 Feb
Anmäl er till Västerortscupen 2020

Som vanligt, så här års, strömmar anmälningarna in till Västerortscupen. Inom en vecka kommer vi att börja publicera spelklara lag här på hemsidan. Vi vill skicka en uppmaning till er som ännu inte anmält er, eller som skickat in anmälan men inte betalat anmälningsavgift att göra det. (Lagen anses inte som anmälda förens anmälningsavgiften är betald).


Vänta INTE till sista anmälningsdag (4:e mars) om ni vill delta i Västerortscupen 2020. De sista åren har vi fyllt kvoten för anmälningar långt tidigare än detta datum. Och glöm inte att anmälan inte räknas som definitiv förrän anmälningsavgiften inkommit.

Med vänlig hälsning
Cupledningen
9 Okt
Cupsidan online
Nu är cupsidan online.
Välkomna!

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer