VÄSTERORTSCUPEN 2020

25 till 26 Apr

NYHETER

29 Mar
Västerortscupen 2020 ställs in

Med anledning av den pågående Corona pandemin så har Spånga Handbolls styrelse tvingats ta de ledsamma beslutet att ställa in Västerortscupen 2020.

Turneringen har varje år samlat massor av ungdomar, ledare och medföljande till Spånga, Bromma och Hässelby. Det är ett stort och jobbigt beslut för en ideell förening att ställa in en så populär handbollsturnering som Västerortscupen.

För många lag är det tradition att vara med på cupen och vi försöker se positivt på framtiden och planerar för en ännu bättre Cup 2021.

För Spånga handboll kommer detta innebära en negativ ekonomisk konsekvens. Om ni som anmäld förening har möjlighet att efterskänka anmälningsavgiften till Spånga HK skulle vi bli mycket tacksamma.  Vår målsättning är annars att ge anmälda lag kompensation för anmälningsavgiften. Hur stor denna kompensation blir samt när en eventuell utbetalning av den kan ske, ber vi att få återkomma med då det är beroende av föreningens likviditet och regeringens/RF:s hantering av att idrotten får ca 500 miljoner i extra statsbidrag. Vi är tacksamma om ni meddelar oss på info@vasterortscupen.se om ert val.

Vi kommer att utgå från de kontouppgifter som finns i och med era inbetalningar. Ändrade uppgifter eller frågor skickas till följande mailadress; info@vasterortscupen.se

Styrelsen Spånga Handboll

15 Mar
Med anledning av corona viruset
För information så har vi inte beslutat att lägga ner Västerortscupen 2020 ännu. 
Svenska Handbollförbundet kommer att starta en dialog under kommande vecka med arrangörer av sanktionerade ungdomsturneringar som är planerade i mars/april.
Läget kan snabbt förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras med kort varsel. 
Vi har för avsikt att komma med ett besked i början av april om cupen ställs in eller inte.
Stay healthy! 

/Cupledningen
6 Mar
Platser kvar i F9 och P9
Det finns fortfarande möjlighet att anmäla lag i den yngsta klassen, F9 och P9.
Gör det gärna så fort som möjligt så vi får in dessa lag i spelschemat.
Om ni är intresserade av det gör en anmälan och ring sedan nedan kontakt för vidare 
information.
Med vänlig hälsning,
Camilla Eriksson tel 070 734 70 61

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer