Nyköping Futsal Cup 2020

Antal anmälda lag: 26

NYHETER

2 Feb
Stor dramatik i finalspelet
Det blev spännande vid avslutningen av 2020 års upplaga av Nyköping Futsal Cup. Damfinalen avgjordes med tre sekunder kvar och i herrfinalen behövdes många straffar innan det hela var avgjort.

Djurgårdens IF drog till sist det längsta strået i damfinalen mot Ljungskile SK. Med tre sekunder kvar på matchklockan gjorde Madeleine Stegius matchavgörande 1-0 från nära håll. Stor besvikelse förstås i Ljungskile och desto gladare hos Djurgården.

Herrarnas final spelades mellan de lokala division 4-lagen IFK Nyköping och Råby-Rönö IF. Efter en ganska chansfattig match fick det hela avgöras på straffsparkar. Stor matchhjälte blev målvakten Joakim Pettersson som motade Råbys åttonde straff. Stort jubel bland alla IFK-supportrar som fanns på plats i Maison Forte Arena.

Vi vill tacka alla spelare, ledare, domare, funktionärer, publik (1 309 besökare) och sponsorer som har gjort Nyköping Futsal Cup till en fartfylld och underhållande turnering. Räkna med att vi är tillbaka 2021.

Nyköpings BIS
1 Feb
Första dagens spel historia
Efter den första dagens spel i Nyköping Futsal Cup 2020 finns säkert flera huvudtränare som har lite att fundera på inför morgondagen.

I damklassen kan Djurgårdens IF och Rågsveds IF fokusera på semifinalspelet där Ljungskile, Vallentuna eller IK Tun väntar. Facit har vi strax efter lunch på söndagen.

I Herrar Klass 2 är Stigtomta, IFK Nyköping, Tystberga och Runtuna obesegrade och i princip klara för kvartsfinalspel. Kampen om andraplatserna i grupperna kommer att bli tuff.

Det är bara att ladda om batterierna och ge järnet under söndagen.

Väl mött på Rosvalla!
1 Feb
Nu är vi igång!
Nyköping Futsal Cup 2020 har startat. Redan från start kändes lagens förväntningar och längtan efter prischeckarna.

I Herrar Klass 2 har det redan blivit en överraskning. Västerljungs IF lyckades, efter en stark kämpainsats, besegra topptippade Trosa-Vagnhärad:2 med 2-1. Runtuna IK fick en prima inledning med klara 5-0 mot IFK Nyköping:U.

Domarna har skött sig bra och det verkar som att föreningarna börjat lära sig futsalreglerna.

Spännande fortsättning följer!

FUNKTIONER

LADDA NED PROCUP APP:

Följ ditt lag

Våra sponsorer