Boren Futsal Cup 2020

2 till 6 Jan
Antal anmälda lag: 49

NYHETER

13 Nov
...
Nu är det knappt två veckor kvar innan vi stänger anmälan för BFC 2020. Det ser fortsatt bra ut med anmälningar i alla våra klasser, men det finns fortfarande plats i alla fyra klasserna. Under den senaste veckan har Hemgårdarnas Bollklubb, Linköping Futsal SK, Kenty FC X2 , Nif Bosna, LSW IF, Motala AIF FK X2 och IK Österviking anmält sig till BFC 2020. Vi hoppas att fler lag vill vara med och slåss om äran och ett välkommet tillskott till lagets lagkassa.
6 Nov
...
Hej alla Futsalvänner! 

Anmälningarna fortsätter att komma in i jämn takt så här ca tre veckor innan anmälningstiden går ut. För att vara säker på en plats i BFC 2020 så bör man nu anmäla sig då klasserna fylls på mer och mer. I dag den 6 november så ser det ut enligt  följande i respektive klass.

Juniorer. Fem lag anmälda. Vi kan ta emot sju lag till.


Herr div 5-6: Åtta lag är anmälda just nu. Vi har plats med 16 lag till.


Damer: 12 lag är nu anmälda. Vi har plats för åtta lag till.


Herrar: 14 lag är anmälda. Vi har plats för tio lag till.

Anmäler er gör ni som vanligt här på vår cupsida.

Vänta inte för länge bara med er anmälan. Vi stänger möjligheten att anmäla lag den 26 november.

Väl mött i januari!
25 Okt
...
Anmälningarna till BFC 2020 fortsätter att strömma in i en jämn takt. Just nu är 19 lag anmälda till cupen. Tio av dessa är herrlag.  Precis nu anmälde sig Aneby SK från Småland. Lokala lag som Dribbla United, LSW IF och IFK Motala har också anmält sig till herrcupen. Passa på att anmäla er snarast så ni inte missar chansen att vara med i en fantastisk futsalcup med mångårig tradition. Anmäler er gör ni på vår cupsida här över. Kom ihåg att vi har begränsat med platser i varje klass, herr,dam ,div 5-6 och junior. Sista anmälningsdag är om ca en månad den 26 november. Välkommen med er anmälan!
28 Sep
...
Herrsenior och damsenior: Anmälningsavgiften är 2 000 kr/lag. Vill man anmäla fler än ett lag är kostnaden 1 200 kr för lag 2, 3, 4 osv. 
Div 5/6:  Anmälningsavgiften är 1 200 kr/lag. Vill man anmäla fler än ett lag är kostnaden 800 kr för lag 2, 3, 4 osv. 
Junior:  Anmälningsavgiften är 800 kr/lag (pojkar födda 2001 eller senare)  


Anmälan betalas till vårt bg 697-1998

Var vänlig och uppge ert referensnummer vid betalning av anmälningsavgiften.  Anmälan är först giltig när betalning är erlagd.  


OBS! Sista anmälningsdatum är den 26 november 2019.  
 Kom ihåg att antalet platser är begränsade! 


 Välkomna med er anmälan! 


27 Sep
From idag så kan man börja anmäla sig till vår futsalfest i januari 2020. Precis som förra året så spelar vi i fyra olika klasser. Herr, Dam, Div 5/6 och juniorer (pojkar födda from 2001). NYHET !!!  I år kräver vi  att ni har med ett utdrag från Fogis där samtliga spelare som skall vara med i cupen finns med på listan. Allt för att inget lag ska spela med olicensierade spelare.

Kom i håg att ingen anmälan är definitiv innan betalning är erlagd. All information om cupen finns i menyn högst upp på cupsidan. Antalet platser är också begränsade.


I år kan vi ta emot så här många lag i respektive klass!

Herr 24 lag
Dam 20 lag
Div 5/6 24 lag
Junior 12 lag


FÖRST  TILL KVARN!!!

Välkomna med er anmälan!


 

FUNKTIONER

Följ ditt lag

Våra sponsorer