Gästabudsbollen 2019

10 till 11 Aug

NYHETER

11 Aug
Dags för slutspel
Den första dagens spel i Gästabudsbollen 2019 bjöd på fin fotboll och några överraskningar inför en begeistrad publik på Rosvalla.

Nyköping U var kanske det största utropstecknet och laget gick obesegrade genom gruppen med tydliga 7-0 i målskillnad. Tränare Petter Westberg kunde mycket belåten lämna arenan för att ladda om inför A-semi mot Huddinge IF.

I den andra semifinalen möts Nyköpings BIS och Gefle IF. En match som på förhand känns svårtippad, men Gefle har sovit gott på Rosvalla och är taggade för match.

Under lördagen hade arrangören tur med vädret och hoppas förstås att den håller i sig hela turneringen ut.

Nu kör vi!
11 Aug
Huddinge IF slutsegrare i Gästabudsbollen 2019
Det blev Huddinge IF som drog det längsta strået i A-slutspelet genom att besegra Gefle IF med 2-0 i finalen. En final som var välspelad mellan två lag som var aningen slitna efter en lång cuphelg.

Nyköpings BIS knep tredjeplatsen genom att besegra överraskningslaget Nyköping U med klara 4-1 i matchen om tredje pris.

Hargs BK vann B-slutspelet genom att besegra Gefle IF:2 med klara 2-0.

Vi tackar alla deltagare för en härlig fotbollshelg och önskar alla en riktigt utvecklande fotbollshöst!

Vi ses igen på Rosvalla!


10 Aug
Klart för start för P06
Idag kör vi igång på konstgräset med Pojkar 13 (födda2006). Som vanligt svårtippat, men senare under eftermiddagen vet vi vilka lag som går till A- respektive B-slutspel.

Vädret ser ut att bli lite ostadigt, men just nu försöker solen skina över Rosvalla.Det gillar vi.

Nu kör vi!

FUNKTIONER

Följ ditt lag

Våra sponsorer