Sommarcupen by Hjalmarssons

2 till 4 Aug
Antal anmälda lag: 77

NYHETER

15 Jul
Spelschema är nu publicerat och finns under rubriken Lottning/Spelprogram.

Cupledningen
22 Jun
Kvällen innan Sommarcupen drar igång spelar Mjällby AIF hemma mot Norrby IF den 1/8 kl 19.00 i Superettan. Lag som anländer på torsdag kväll till cupen välkomnar vi till matchen där alla spelare samt upp till 3 ledare/lag går in gratis. Dessa fribiljetter kommer att finnas i era välkomstpaket.

Det går att ändra er bokning till ankomst torsdag kväll om ni vill inkludera denna match och ytterligare en natt.

Cupledningen
27 Mar
Antalet anmälda lag har nu nått 70. Vi påminner därför er som ännu inte betalat anmälningsavgift att göra detta snarast för att säkra er plats i cupen. Några platser finns kvar främst i P11 och P10.
21 Mar
Sommarcupen har fått en ny namnsponsor som därmed presenteras av Hjalmarssons. Företaget Hjalmarssons stöttar cupen i fortsatt utveckling vilket vi i Mjällby AIF är väldigt glada över.

Redan 66 anmälda lag till årets turnering, vi välkomnar fler ungdomslag att deltaga i denna fantastiska fotbollstillställning som genomsyras av glädje & gemenskap.

http://www.maif.se/nyheter/?ID=105037&NID=556922

mvh Cupledningen

3 Feb
Hej alla 


Nu är den här!!! Filmen som visar hur bra det är på Sommarcupen Mjällby AIF. I samarbete med AceIQ. Missa inte detta tillfället att deltaga på denna härliga cup i Härliga Hällevik.

kolla in denna youtubelänk:


https://www.youtube.com/watch?v=FKMAX9lXwGc&fbclid=IwAR0Nkfmza-SsDkqVB5ffwy_2i-zHp8ZnU8sckpvKOO3l8I89aCGDy8ncPtA

mvh Cupledningen

FACEBOOK

FUNKTIONER

Följ ditt lag

Våra sponsorer