Västerortscupen 2019

4 till 5 Maj
Antal anmälda lag: 139

NYHETER

20 Jun
Hej!

Nu har över en månad gått sedan Västerortscupen 2019 och vi i Cupledningen vill passa på att tacka för en grym helg ute i Västerort. Vi hoppas att alla lagen hade roligt under helgen och fick spela en hel del fin handboll.

Med Västerortscupen 2019 bakom oss kan vi nu istället titta framåt och fokusera på 2020. Västerortscupen arrangeras vanligtvis under första helgen i maj, men till 2020 sker en liten förändring. Västerortscupen 2020 kommer istället hållas den 25 - 26e april.

Vi hoppas såklart att alla lag som var med och ledde en härlig turnering 2019 också vill vara med nästa år! Anmälan öppnar inte ännu, men håll ett öga på hemsidan under hösten så ni kan vara ett av lagen som får garanterad plats till nästa år.

Glad sommar!

/ Cupledningen
23 Apr
Hej!

Idag skedde en uppdatering till spelschemat som berör klasser P10, F10 och F09. Detta gjordes för att undvika att klubbar som ställer upp med flera lag i samma åldersklass slipper spela mot egna lag i alltför stor utsträckning. Tyvärr går det inte att hålla oss helt borta från dessa matcher, men vi har gjort det vi kan. De lag som är påverkade är: 

P10 - Spånga 2 och GT Söder har bytt plats
F10 - Tumba 2 och Sannadals SK har bytt plats
F09 - Skuru 1 och Gustavsberg Vit har bytt plats

Om det här innebär problem för några av lagen, hör gärna av er så fort som möjligt.

Ses snart i hallarna!
/ Cupledningen
7 Apr
Hej alla!

Nu är spelschemat publicerat på sidan och ni kan se det  genom att trycka på knappen "Spelschema" en bit ned på sidan.

Eftersom upplägget för åldrarna 11 och nedåt är lite annorlunda i år, kan gruppindelningarna se lite konstiga ut, där t.ex. en grupp består av väldigt många lag. Det är utformat på detta sätt för att kunna garantera att alla lag får spela 5 matcher, och för att det ska fungera i systemet som används för Västerortscupen.

Hör gärna av er om det är några otydligheter med schemat, det är första året vi lägger ett schema med denna utformning för de yngre, så om ni ser något ni är fundersamma över är det bara att fråga.

/ Cupledningen


FUNKTIONER

Följ ditt lag

Våra sponsorer