Sverigecupen 2019

1 till 4 Aug
Antal anmälda lag: 28

NYHETER

7 Aug
Kalmar FF stod  på söndagen som segrare efter 7 matcher sedan torsdag kväll. Finalmotståndare var Vasalunds IF och efter full tid skrevs resultatet till 3-2  för  smålänningarna. I match om tredje pris segrade Östers IF mot IFK Lidingö. 
 Kalmar fick en inteckning i vandringspriset och de fyra första lagen fick pokaler och medaljer. Turneringens Skyttekungar blev Antonio Kujundzic, FC Rödeby och Ridwan Jama, Östers IF på 9 mål. Pris till finallagens bäste spelar utdelades till Hannes Ekeroth i Kalmar och i Vasalund Abbe Hansson.
Vi vill tacka alla lag för ett mycket bra uppförande under cupdagarna, överlag lugnt runt matcherna och ett bra ledarskap som skapade härlig stämning på Örsholmens IP i Karlstad. Lagen kom från Örnsköldsvik  i norr till Landskrona i söder.
Domarna gjorde också en berömvärd insats och blev bedömda av domarinstruktörer i alla matcher och det var även assisterande domare i alla matcher.
FBK Karlstad tackar alla besökare och hoppas ni hade  en trevlig upplevelse i Karlstad där solen visade sig från sin bästa sida. 

FUNKTIONER

Följ ditt lag

Våra sponsorer