ADMIN LOG IN

KRISTIANSTAD ARENA CUP

9 till 31 Jan
LADDA NED PROCUP APP:

Välkommen till KRISTIANSTAD ARENA CUP

DESSVÄRRE INSTÄLLT P.G.A. CORONAPANDEMIN.

Kristianstad Arena Cup 2021 kommer på de sätt som krävs att anpassas efter de vid tidpunkten för genomförandet av cupen gällande begränsningsregler till följd av coronapandemin som då finns! Vi uppdaterar löpande här på sidan och genom information till anmälda lag om vad som gäller. Skulle vi, p.g.a. begränsningsregler, tvingas köra cupen med färre lag än vad vi tänkt oss, så kommer man beredas plats i den ordning man anmält sig. De som anmäler tidigast är alltså garanterade att få spela cupen, även om vi skulle tvingas banta antalet lag i varje klass.

I arenacupen spelar vi i fyra sammanhängande hallar med ett aktivitetstorg i mitten. Vi har restaurang, kiosker och grill. Det finns försäljning, tävlingar och gott om plats för medföljande att sitta och titta på matcher. Återigen: Allt detta är det "normala", när det blir dags kan fortfarande vissa restriktioner vara aktuella.

Givetvis har vi ett ledarrum där vi bjuder på fika.

Vi spelar de tre yngsta klasserna med sarg. I klassen födda 2014 spelar vi 15*10 m 3 mot 3 utan målvakt. I klasserna födda 2012 och2013 spelar vi 20*12 m 3 utespelare plus målvakt. Alla lag får spela fyra matcher.

I klasserna födda 2009-2011 skall man välja lätt eller svår nivå. Allt för att spela så jämna och utvecklande matcher som möjligt. Även i dessa klasser spelar alla lag fyra matcher.

I klasserna för de som är födda 2008 och tidigare är det tävling, med tre gruppspelsmatcher som garanti, därefter går de två bäst placerade lagen i varje grupp vidare till slutspel med direktutslagning. För de lag som går hela vägen till final blir det vanligtvis sju matcher att spela under tävlingsdagen.

På menyerna överst återfinns olika alternativ, bl.a. kan ni från dessa menyer anmäla ert lag.

Observera att vi benämner klasserna efter FÖDELSEÅR!

Lördag 9/1 Flickor 04, Pojkar 04 och Pojkar 10

Söndag 10/1 Flickor 06 och Pojkar 05

Lördag 16/1 Flickor 05 och Pojkar 06

Söndag 17/1 Flickor 07 och Pojkar 07

Lördag 23/1 Flickor 08 och Pojkar 08

Söndag 24/1 Flickor 09 och Pojkar 09

Lördag 30/1 Flickor 10, Pojkar 11 och P/F 13 (mix)

Söndag 31/1 Flickor 11/12, Pojkar 12, P/F 14 (mix)

Då ni anmält er kommer inloggningsuppgifter och möjligheten att betala med kreditkort eller faktura. Detta skickas till er på den mailadress ni angivit.

Anmälan är giltig när avgift är betald. Vid avanmälan av anmält lag senare än den 18/12 återbetalar vi inte anmälningsavgiften. Skulle ni avanmäla er tidigare än så, alternativt att coronapandemin utvecklas på sådant sätt att vi blir förbjudna att genomföra cupen (vilket i så fall meddelas så snart ett sådant besked blir nödvändigt att fatta), så kommer anmälningsavgiften minus 200:-/lag att återbetalas. Den summan (200:-/lag) måste vi garantera oss i klubben för de kostnader vi redan i ett uppstarts-skede av cupen åsamkas.

Kristianstad Arena Cup 2021

Följ ditt lag

Ange namnet (eller del av) ditt lag och tryck ENTER

Dina sparade favoritlag

(Inga lag är sparade ännu. Du måste först söka lag i textboxen ovan)


Ladda ned personligt spelschema

Senaste nyheterna

Våra sponsorer

SHORTCUTS

Klara anmälningar

PROCUP PARTNERS

LADDA NED PROCUP APP

Du kan ladda ned ProCup's app för Android eller iPhone. Den är gratis och kan användas för alla ProCup turneringar.

Klicka på någon av ikonerna nedan för mer information och nedladdning.

FÖLJ OSS PÅ FB!

Website powered by Tournament Software

Ladda ned testversion här! © (C) ProCup AB 2020 Version 2.16d 2019.10.11

Ansvarig för innehållet på denna sida är Kristianstad FC, för KRISTIANSTAD ARENA CUP. Om du har några problem eller frågor, kontakta dem via