ADMIN LOG IN

KRISTIANSTAD ARENA CUP 2022 - Arkiverad

Anmälda lag (ej aktiv
än)

Spelschema (ej aktiv
än)

LADDA NED PROCUP APP:

Snart öppnar anmälan!

Kristianstad Arena Cup 2023 - på gång! Anmälan öppnar mycket snart!

I arenacupen spelar vi i fyra sammanhängande hallar med ett aktivitetstorg i mitten. Vi har restaurang, kiosker och grill. Det finns försäljning, tävlingar och gott om plats för medföljande att sitta och titta på matcher. Speldagar 2023 blir 21, 22, 28 och 29 januari samt 4 och 5 februari!

Givetvis har vi ett ledarrum där vi bjuder på fika.

Vi spelar de två yngsta klasserna (födda 2014 och 2015) med sarg och i mixade lag (PF). Spelplanen är då 20*12 m och man spelar med 3 utespelare plus målvakt. Alla lag får spela fyra matcher.

I klasserna för pojkar födda 2011-2013 skall man välja lätt eller svår nivå. Allt för att spela så jämna och utvecklande matcher som möjligt. I flickornas klasser 2011-2013 är erfarenhetsmässigt antalet lag inte tillräckligt stort för att göra nivåindelningar, så här anmäler man "bara" till rätt åldersklass. Även i dessa klasser spelar alla lag fyra matcher.

I klasserna för de som är födda 2010 och tidigare är det tävling, med tre gruppspelsmatcher som garanti, därefter går de två bäst placerade lagen i varje grupp vidare till slutspel med direktutslagning. För de lag som går hela vägen till final blir det vanligtvis sju matcher att spela under tävlingsdagen.

På menyerna överst återfinns olika alternativ, bl.a. kan ni från dessa menyer anmäla ert lag.

Observera att vi benämner klasserna efter FÖDELSEÅR!

Då ni anmält er kommer inloggningsuppgifter och möjligheten att betala med kreditkort eller faktura. Detta skickas till er på den mailadress ni angivit.

Anmälan är giltig när avgift är betald. Vid avanmälan av anmält lag senare än den 17/12 återbetalar vi inte anmälningsavgiften.

Kristianstad Arena Cup 2023

Följ ditt lag

Här kan du följa dina favoritlag. Samt få ett skräddarsytt spelschema. Kommer att vara tillgänglig så fort lottningen är klar.


@fav-fixture@

Senaste nyheterna

Våra sponsorer

SHORTCUTS

PROCUP PARTNERS

LADDA NED PROCUP APP

Du kan ladda ned ProCup's app för Android eller iPhone. Den är gratis och kan användas för alla ProCup turneringar.

Klicka på någon av ikonerna nedan för mer information och nedladdning.

FÖLJ OSS PÅ FB!

Website powered by Tournament Software

Ladda ned testversion här! © @VER

Ansvarig för innehållet på denna sida är Kristianstad FC, för KRISTIANSTAD ARENA CUP 2022 - Arkiverad. Om du har några problem eller frågor, kontakta dem via