ADMIN LOG IN

Coop Svennis Cup 2021

30 Jul till 1 Aug
Antal anmälda lag: 71
LADDA NED PROCUP APP:

Välkommen till Coop Svennis Cup 2021

För att komma till aktuell turnering, klicka här: Coop Svennis Cup 2022

Coop Svennis Cup 30 juli-1 aug 2021

Anmälan har öppnat!

30 juli - 1 augusti 2021 spelas Coop Svennis Cup 2021. Fotbollsturnering för flickor och pojkar 10-16 år. Vi kan lova att det blir en extra festlig cup!

Coop Svennis Cup spelas för 21:e året och vi får mycket beröm för turneringen. Alla matcher spelas på fina gräsplaner, vi erbjuder bra boende och mat, bra organisation och en intressant mix med lag från olika delar av Sverige och Norge. Här spelar alla lag minst 6 matcher, minst 2 per dag - oavsett hur det går! Vi använder A- B- och C-slutspel. På så vis kan fler känna sig som vinnare. Det är extra roligt att cupen lockar både flicklag och pojklag.

Vi prioriterar FairPlay och korar segrare i åtta klasser som skött sig exemplariskt. För att vinna gäller det att visa sportsligt uppträdande på och vid sidan av planen.

Våra populära kringaktiviteter gör att det alltid händer något; lekland, bumperball, disco, ledarträff, fotbollsdart, en pampig invigning, parad genom Torsby m.m. Björnevi Idrottsplats ligger granne med det populära TorsbyBadet och på gångavstånd från flertalet boende. Vi erbjuder även möjligheten att ligga på träningsläger dagarna innan Svennis Cup. Deltagarna i Coop Svennis Cup kommer från praktiskt taget hela Sverige och ca 20% från Norge. Vi hoppas att ditt lag är ett av dessa till sommaren. Anmäl ditt lag redan nu!

Passa på att anmäla laget - anmälan är öppen!Håll utkik här på hemsidan och följ oss på Facebook för senaste nytt!

Mycket mer än en fotbollscup!

Coop Svennis Cup har utvecklats till något mer än en vanlig turnering. Under tre dagar pågår en fotbollsfest på sjutton gröna fotbollsplaner i ett somrigt Torsby. Allt perfekt organiserat så att spelare, ledare och anhöriga kan koncentrera sig på det viktigaste – det egna laget. Till turnering 2020 satsar vi vidare på att göra Coop Svennis Cup till en av Sveriges bästa cuper.

Ladda ner vår inbjudan till Coop Svennis Cup »

Torsby IF

Följ ditt lag

Ange namnet (eller del av) ditt lag och tryck ENTER

Dina sparade favoritlag

(Inga lag är sparade ännu. Du måste först söka lag i textboxen ovan)


Ladda ned personligt spelschema

Senaste nyheterna

Våra sponsorer

SHORTCUTS

Klara anmälningar

LADDA NED PROCUP APP

Du kan ladda ned ProCup's app för Android eller iPhone. Den är gratis och kan användas för alla ProCup turneringar.

Klicka på någon av ikonerna nedan för mer information och nedladdning.

FÖLJ OSS PÅ FB!

Website powered by Tournament Software

Ladda ned testversion här! © @VER

Ansvarig för innehållet på denna sida är Torsby IF, Torsby för Coop Svennis Cup 2021. Om du har några problem eller frågor, kontakta dem via