Följ ditt lag

Här kan du följa dina favoritlag. Samt få ett skräddarsytt spelschema.
Kommer att vara tillgänglig så fort lottningen är klar.


VIKTIGA NYHETER


INFORMATION


 Idag söndagen den 15 mars har Anderstorps SKs styrelse, kansli och ansvariga för cupen enhälligt beslutat att ställa in årets upplaga av Aprilcupen.
 Bakgrunden till beslutet är den rådande situation som vi befinner oss i gällande coronaviruset (covid-19). Allas hälsa är den absolut viktigaste faktorn för beslutet. Inbetalda lagavgifter kommer att återbetalas till klubbarna.

2020-03-15 12:59

Sanktionerade ungdomsturneringar
Svenska Handbollförbundet kommer att starta en dialog under kommande vecka med, i första läget, arrangörer av sanktionerade ungdomsturneringar som är planerade i mars/april.

Vi avvaktar vad de har att säga...

Aprilcupen
2020-03-12 18:06

Detta är en extraordinär händelse i världen och det framkallar oro och många frågeställningar som det inte är så lätt för vare sig myndigheter eller för oss som turneringsarrangör att svara på. Vi följer naturligtvis de allmänna riktlinjer som ges från både MSB och Folkhälsomyndigheten.

Aprilcupen kan i nuläget inte göra annat än planera för ett genomförande av turneringen. Det finns i dagsläget inga restriktioner från myndigheter att begränsa eller avstå från större folksamlingar – varken lokalt eller nationellt. (Vi är 93 lag på 2 dagar och 3 arenor.)


Vad kan man som förening/lag tänka på innan man kommer till Aprilcupen?

1. Spelare/ledare/föräldrar som varit i områden där UD avråder från resor under mars månad bör avstå från att komma till Anderstorp om de inte är friskförklarade.

2. Träna spelarna, på hemmaplan, i vad som innefattar god handhygien.

3. Spelare som är ”halvkrassliga” bör stanna hemma.

4. Uppdaterad information: Folkhälsomyndigheten uppmanar personer som känner någon form av förkylningssymptom att inte besöka platser där mycket folk samlas.
Svenska Handbollförbundet ger kommentarer och råd på denna länk.

Tills vidare gäller de vanliga avbokningsreglerna. Eftersom situationen är så exceptionell och unik har vår ledning i nuläget inte tagit ställning till vad som kommer att gälla om situationen förändras.

Vi håller tummarna för att kulmen snart är nådd och att myndigheterna fortsätter med provtagning och smittspårning i oförminskad aktivitet.

Vi kommer löpande att informera er om läget runt Aprilcupen och hoppas så klart att cupen ska bli av!

//Aprilcupen2020-03-11 09:33

Nu är äntligen formuläret uppdaterat för er att kunna förbeställa vår populära Aprilcupströja!

Tröjan är i funktionsmaterial vilket gör att den kan komma att bli favvo-tränartröjan!

Beställ Aprilcupströjan 2020 här...
2020-03-10 08:55

Tack vare högt tryck på anmälningarna och rekord i F&P 9 måste vi stänga anmälan ett par dagar tidigare än beräknat.

93 lag! Fantastiskt roligt!

Överblick och sortering i helgen sedan ska vi förska få till en lottning att publicera så fort det går!

//Team Aprilcupen

2020-02-27 08:47

Nu är planeringen i full gång och vi hoppas att ni som har de minsta åldersgrupperna planerar för en avslutning av säsongen hos oss i Anderstorp. Tanken på vår och handbollsavslutning är kanske en bit bort, men anmäl ert lag redan nu och ta chansen att vinna de åtråvärda entrébiljetterna till High Chaparall!
Lite design av gästkort och annan matnyttig information som ska till på cupsidan innan den är komplett. Men anmälan är nu öppen!

Nu köööör vi!

2019-10-29 08:15


BILDGALLERI