ADMIN LOG IN

Edsviken Cup 2018

27 Okt
Antal anmälda lag: 25

Välkommen till Edsviken Cup 2018

Välkommen att avsluta fotbollssäsongen 2018 med en intensiv och härlig 7-Manna Cup för Pojkar födda 2007, på Helenelunds IP nylagda och fullstora konstgräsplaner i Sollentuna lördagen den 27 Oktober kl 09.00 - 21:00.

Vi spelar 7-Manna med 2*15 min med 4 min paus och 6 min mellan matcherna med gemensam start och stop. Så alla anmälda lag får 2+2/3+3 jämna matcher på vardera 30 min under en väldigt intensiv dag. Så det är extra viktigt med en bred trupp och kontinuerlig påfyllning av mat och dryck.

För att göra alla matcher så jämna och välspelade som möjligt, så har vi som vanligt delat upp cupen på 2 nivåer ( Medel resp. Extra Svår ). 4 grupper med 4 lag vardera på nivå ES och 3 grupper med 3 lag på nivå M. Baserat på resultatet i första gruppspelet, så spelas sen ytterligare ett gruppspel. Där lagen spelar ytterligare en rak serie mot varandra för ytterligare 2 resp 3 jämna matcher till. Så alla lag får minst 4 resp 6 matcher vardera.

Anmälan till nivå medel önskar vi från lag som spelar jämnt med andra lag på nivå medel eller vinner de flesta matcher på nivå lätt i St Eriks Cupen eller motsvarande. Anmälan till nivå Extra Svår önskar vi från Akademi lag eller dom som spelar och vinner de flesta matcherna på nivå Extra Svår. Allt för att få till så jämna och välspelade matcher som möjligt för att utbilda spelarna i hur man spelar teknisk 7-Manna fotboll. Så vänligen respektera anvisningarna för nivå indelningarna medel och extra svår.

Hederspriser delas ut i efterhand till det lag på respektive nivå som domare tyckte va mest Fair Play samt det lag som de andra lagen tycker spelade bäst fotboll på nivå M resp ES.

Sen har vi som vanligt vår nolltolerans mot dåligt uppträdande från ledare, föräldrar och spelare. Vilket ni kan läsa mer om i vår turneringsinfo.

Matcherna spelas på 4 st nya (7-manna med nya måtten ca 55*30 m) konstgräs planer på Helenelunds IP i Sollentuna.

Servering och grill erbjuds under stora delar av dagen. Tillgång till delade omklädningsrum finns på Helenelunds Skola.

Anmälan bekräftas i och med att anmälningsavgiften på 1 400 kr/lag är inbetald via SWISH på 0768030568. Ange lagnamn på inbetalningen.

Med hjärtliga hälsningar

Edsviken Cup 2018-kommittén

Sollentuna FK

Följ ditt lag

Ange namnet (eller del av) ditt lag och tryck ENTER

Dina sparade favoritlag

(Inga lag är sparade ännu. Du måste först söka lag i textboxen ovan)


Ladda ned personligt spelschema

Senaste Nytt

HÄMTA HTML APP

Du kan hämta ProCups HTML-baserade app här.

Scanna QR-tagen ovan eller slå in i din mobils webläsare:

OPEN APP

FÖLJ OSS PÅ FB!

Website powered by Tournament Software

Ladda ned testversion här! © (C) ProCup AB 2020 Version 2.16d 2019.10.11

Ansvarig för innehållet på denna sida är Sollentuna FK, SOLLENTUNA för Edsviken Cup 2018. Om du har några problem eller frågor, kontakta dem via